OM OSS

Hei! Så kjekt du vil finne ut mer om oss!


For å ta det siste først. 6. februar 2023 byttet Vinduspusseren AS navn til Liftmann AS. Navnebyttet ble gjennomført på bakgrunn av hvilke oppdrag vi faktisk gjennomfører. Vinduspuss er en stor del av det, men er ikke lengre det som definerer oss. Forskjellig typer arbeid i høyden = Liftmann AS"Vinduspusseren" har opphav tilbake til 1969.


Grunderen Terje Relling begynte med vindusvask i Ålesund i 1969. Han drev da alene fram til 1974, da han inngikk et kompaniskap som varte fram til 1. januar 1986. Da ble "Vinduspusseren" etablert. 13 år i senere, i 1999, overtok hans yngste sønn Remi Relling driften av selskapet. Fram til dette bestod oppdragene hovedsaklig av vinduspuss og noe fasadevask.


1. desember 2000 skaffet vi oss en liftbil med 20 metersarbeidshøyde som da var dobbelt så høy som den vi hadde fra før. Det ble da også satset mer på høydeservice, takarbeid og montasje av skilt og dekor.


Kundene må ha vært veldig fornøyde for oppdragsmengden har bare økt og økt.


Fra august 2009 kunne vi rekke enda lengre. Vi kjøpte da en ny liftbil med 28 meters arbeidshøyde samt 18 meters sideveis rekkevidde.


29. juni 2013 ble enkeltpersonforetaket Vinduspusseren Remi A. Relling omdannet til Vinduspusseren AS.Daglig leder er Remi Relling.


Vi er i dag 6 ansatte i Liftmann AS.


I løpet av våren 2023 vil vi få en ny liftbil med arbeidshøyde på 32 meter og en sideveis rekkevidde på 24,5 meter. Den gleder vi oss veldig til!

KONTAKT OSS FOR Å FÅ ET GRATIS TILBUD