VÅRE TJENESTER

HØYDESERVICE


Vaktmestere i høyden!


Vi utfører jevnlig bytte av takstein/skiferstein, beslag, pipetopper, pipebekledninger, takbefaring, tetting av lekkasjer, fuging rundt vinduer, rensking av takrenner, fasadevask, maling, beskjæring og felling av trær osv. Mange har avtale med oss om årlig inspeksjon av tak for å hindre at skader på tak kan føre til kostbare reparasjoner og fare for forbipasserende.


Har du en oppgave der man trenger lift, så kan vi hjelpe deg. Vi tar oss av å skaffe det som trengs av utstyr og vi bestiller takbeslag osv.


Om vinteren kan det bli istapper som kan være farlige. Kontakt oss for fjerning av istapper!


Vi har liftbil på 14 og 32 meter arbeidshøyde.

 • Beslag og pipebekledninger tar vi mål av og bestiller hos blikkenslager. Ved kompliserte oppgaver får vi assistanse av blikkenslager under montering.


 • Vi bruker lift som kommer opp og over de fleste takmøner og bruker egen takstige for å nå til takflater mot bakgårder.

VINDUSPUSS


Har du en leilighet, bygård, enebolig eller et næringsbygg? Da har du nok et vindu eller flere som trenger regelmessig rengjøring.


Vi vasker vinduer med forskjellige teknikker både utvendig og innvendig. Det blir alltid utført på en trygg og god måte.


Vi utfører vinduspuss for våre kunder med forskjellige intervaller. Noen så ofte som en gang pr. uke og andre en gang pr år. Vi tilpasser intervaller til kundens behov og ønsker. Noen bestiller også bare enkeltvis.
 • Liftmann AS er en "Offentlig godkjent renholdsbedrift" hos Arbeidstilsynet.


 • Sikkerhet for oss og de rundt oss er veldig viktig! Derfor bruker vi for det meste liftbil når vinduene er over bakken. Men de plassene vi ikke kommer til med liftbil, bruker vi enten stang eller stige hvor dette er trygt. • Vi har også det som vi kaller rentvannsteknologi. Da vaskes vinduene med en børste med rennende vann. Denne børsten er på en lang stang som når opp til 20 meter. Vannet som kommer ut av børsten har først gått gjennom flere spesialfilter som fjerner 99,9% av alle partikler, mineraler, salter osv. Dette gjør at vannet blir de-ionisert (vannet får da vaskekraft som med såpevann, men uten bruk av kjemikalier). Dette vannet og børsten løser opp skiten på vinduene, skyller det nedover. Vannet som tørker inn på glasset er da helt rent og setter da minimalt med merker.

MONTASJE


Vi monterer skilt & dekor, men assisterer også andre fagrupper med å montere annet utstyr.


Vi har lang erfaring med montasje av lysskilt, store bannere, plateskilt, løse bokstaver, pyloner, portaler osv.


Vi tar også på oss oppdrag inne på kjøpesenter, kontorer og i butikker med å montere skilter, folie, solfilm osv. I tillegg monterer vi bildekor, men ikke helfoliering.

 • Bygg og fasader varierer i stor grad og måten man fester skilter har veldig mye å si for sikkerheten. Vi bruker kun festemateriell som passer til fasadene og festemateriell som er beregnet for utendørs montering.


 • Vi ordner med arbeidstillatelser og elektriker der det trengs.

LIFTUTLEIE MED FØRER


Vi leier ut liftbil med fører. Føreren vil assistere deg som hjelpemann med det du skal utføre eller han kan gjennomføre hele jobben på egen hånd.


Vi har 2 liftbiler. Vi kaller de Storliften og Lilleliften.


Les mer om liftbilene her.

 • STORLIFTEN:

  Arbeidshøyde på 32 meter

  Sideveis rekkevidde 24 meter


 • LILLELIFTEN:

  Arbeidshøyde på 14 meter

  Sideveis rekkevidde 7,4 meter


KONTAKT OSS FOR Å FÅ ET GRATIS TILBUD